Google | Youtube | Al-Ahkam | IslamGRID | Islamic Research Foundation | Palestinkini | Dunia Muslim | Ilmu Sunnah |

May 28, 2012

Shin'aineru Sensei

Salamullahi 'alaikum . 

Semester 1 persekolahan 2012 telah berakhir dan cuti pun bermula . 
Segala macam benda boleh terjadi masa cuti ni kan ?
Cuti-cuti jugak , study jangan lupa , homework kena siap belaka !
Tulah quote yang x sah kalau x dengar di ambang cuti skolah . Tak ke ?
And as for that , saya tamau cakap banyak pun . 
Sekadar ingatan buat insan bergelar guru . 

16 Mei . 
Memang setiap taun , guru ternanti-nanti tarikh keramat nih . 
Sebab ? Dapat banyaks hadiah ! huhahe ..
Ye ke cam tu ?
Tidak semestinya / semestinya tidak ?
Absolutely NOT !


Ini adalah sejenis kain ala2 maffler yang dimiliki oleh setiap orang warga guru Ibest 2012 . 
Tema Hari Guru 2012 : 
Guru Inovatif Melonjakkan Transformasi Pendidikan Negara .
(selalu je ada perkataan transformasi kan ? Hmm .. )
No need to define the theme I guess ? Huhhu .



Masih tak mencukupi bilangan sebenar but its ok .
Barisan guru lelaki yang menerajui tunjang pendidikan di skola . 



Barisan serikandi pendidik Ibest 2012 . 
Ramai jugak yang berkenan dengan kain baju kurung yang cikgu2 pakai tu .

Konklusinya , belum terlambat untuk saya mengucapkan
Selamat Hari Guru 
kepada semua individu2 yang pernah memberi didikan kepada saya secara langsung atau tidak 
dari kecil hingga sekarang .
Tadika Nurul Iman . SK Sultan Sulaiman 2 . SM Imtiaz Besut . 

Shin'aineru sensei . 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Transparent Teal Star